Resan som började i föräldrarnas kök...

Jag var frivilligt arbetslös och hade väldigt tråkigt en dag när jag trillade in på Youtube videos om hur man tillverkar egna skäggprodukter. Det såg väldigt kul ut och jag klickade hem lite råvaror för att testa. Satte igång i mina föräldrars kök och började blanda oljor, olika smörer och vax. Första resultaten blev dåliga, riktigt dåliga men det fanns en röst i mitt huvud som sa "om du precis har börjat med något, hur fan kan du förvänta dig att vara bra på det?"

Efter fler misslyckade försök så blev jag till slut bättre och produkterna utvecklades. Fortsatte att researcha naturlig hudvård och kom fram till att tillverkningsprocessen för skäggprodukter liknar processen för många andra hudvårdsprodukter. Detta gjorde mitt intresse bredare och jag bestämde mig för att skifta fokus. Letade upp en lokal där jag kunde vara ifred och ta fram recept i lugn och ro. 

Många timmar av research och övande resulterade till slut i produkter som andra människor älskade och gav mig självförtroendet att fortsätta framåt. Jag visste att jag hade något som kunde utvecklas och tog beslutet att släppa produkterna på marknaden.

 

Fortsättning följer...


Leave a comment

×